Дистанционно управление

Control Options

Дистанционното управление Ecopower е създадено, за да предпази входните зони от прегряване и в същото време позволява значително спестяване на електроенергия. То е изключително лесно за употреба и може да бъде настроено на автоматичен режим, за да поддържа комфортна температура на средата. Освен това Ecopower може да бъде ръчно настроено, за да осигурява въздушна бариера по време на по-топлите дни. По този начин работата на климатика в помещението значително се облекчава.

Преимущество:
TC дистанционното управление Ecopower температурните нива в определено помещение се поддържат в зададените комфортни граници.

Пести енергия:
Ecopower контролира мощността на излъчвателната топлина, като по този начин поддържа зададената температура и пести енергия и пари.

Идеален за комбиниран монтаж:
Едно дистанционно управление Ecopower позволява контрол на скоростта на вентилатора, отделяната топлина и температурните настройки на до 16 отделни въздушни завеси.

Лесен за инсталация :
Дистанционно управление Ecopower се монтира бързо и лесно. То не изисква високоволтови кабели или специални канали за инсталация. Освен това лесното свързване позволява няколко тела да бъдат свързани в едно. Ecopower е стандартно програмирано за всички модели, с изключение на PSI, TS и моделите без нагревател.

Опции за контрол

  • BMS - вкл. / изкл.
  • BMS - сигнал за грешка
  • Превключвател за врата
  • Термостат за ниска температура
  • Предпазване от замръзване